type hier uw zoekopdracht
header

  Maak uw selectie
 
 
   
 
 


Ubel
Hazenweg 40
7556 BM Hengelo (O)
 
Telefoon: (074) 243 53 34
E-mail: ubel@ubel.nl
 
Onze medewerkers
 
Website Technische Unie
 
Compliance
Privacy statement
Cookiebeleid
 

Nieuws 

Hét alternatief voor lassen: VSH Shurjoint

 

VSH presenteert VSH Shurjoint. Een hoogwaardig groefleidingsysteem naast alle bekende VSH press-systemen. Ten opzichte van lassen bespaart u met VSH Shurjoint tot wel 70% installatietijd.

Lees verder

 


Ubel, ook uw partner in de industrie

 

Machinebouw, scheepvaart, food, farma, chemie, olie – voor elk type industrie heeft Ubel de juiste afsluiters en appendages. Ubel combineert een compleet assortiment met technische expertise, en denkt actief mee over de beste oplossing voor uw proces.

Klik hier voor de industrie brochure

 

Nieuw in ons assortiment: RVS fittingen

 

Ubel introduceert een compleet pakket fittingen, flenzen en appendages in rvs.
Grotendeels uit voorraad leverbaar.

Klik hier voor de brochure

Klik hier voor de bestelgids


Verdelers voor CV, koeling, tapwater en stoom volgens uw
specificaties geleverd

 

Stalen Compact verdelers, rvs drinkwater verdelers, ronde stoom verdelers of condensaat verzamelaars, wij leveren ze zoals u het wenst. Compleet met isolatiepakketten en consoles en desgewenst ook compleet met de volledige strangen opgebouwd inclusief de appendages.

Lees verder

    

Ubel in Installatietotaal: Compensatoren voor nieuw distributiecentrum Lidl

 

In de nieuwe editie van Installatietotaal kunt u een interview met John Hoek en Bob van Amerom van Ubel lezen, die samen met Henk Dekker van Hibro geholpen hebben bij het berekenen van compensatoren voor het nieuwe distributiecentrum van Lidl in Waddinxveen.

Lees verder

    

Nieuw bij Ubel: ESBE

 

Het assortiment van Ubel is vanaf nu uitgebreid met regeltechnische componenten voor verwarming, koeling en tapwatersystemen van Esbe. Het gaat onder meer om gemotoriseerde zoneventielen, mengventielen en pompgroepen.

Lees verder

   

Nieuw: de TA 6-weg afsluiter

 

De oplossing voor change-over systemen van IMI Hydronic Engineering.
De meest interessante en flexibele change-over oplossing is nu leverbaar.

Lees verder

     

Breed assortiment gemotoriseerde afsluiters

 

Ubel levert al meer dan 80 jaar afsluiters met diverse aandrijvingen en biedt een zeer uitgebreid pakket afsluiters voor verschillende toepassingen. Hieronder leest u meer over de verschillende types. Lees meer over de mogelijkheden.

Lees verder

     

Ubel en KFM - Regeltechniek

 

KFM is een Duits bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in regelventielen en regelingen voor de utiliteit, industrie (DIN, ANSI) en marine (GL, BV en DNV). Het is een zeer flexibel bedrijf dat regelventielen produceert sinds 1969.

Lees verder

     

Gestra condenspotten

 

Al meer dan 100 jaar is Gestra bekend in de stoomwereld. Lees verder

     

Goetze veiligheden - partner van Ubel

 

Reeds meer dan 60 jaar fabriceert en ontwerpt Goetze veiligheidsventielen en overstorts. Met een hoeveelheid van meer dan 200.000 stuks per jaar een grote en betrouwbare speler op de markt.

Lees verder

     

Ubel brandblusafsluiters: de standaard in vandaalbestendigheid

 

In 1976 ontwikkelde Ubel in samenwerking met de toenmalige gemeentelijke brandweer van Amsterdam de vandaalbestendige gelaste stalen brandblusafsluiter: Ubel 1747. De stalen brandblusafsluiter -voorzien van stalen Storz met rooster- wordt inmiddels besteksmatig voorgeschreven...

Lees verder

     ubel_brandblusafsluiter

Dilatoflex autostabiele compensatoren

 

Rubber compensatoren Dilatoflex zijn in Nederland een gegeven sinds de jaren '30 van de vorige eeuw. Voor het opnemen van thermische expansie en uitlijnigheid in pijpleidingen, maar ook voor akoestisch isoleren van pompen, droge koelers en compressors bij de leiding-aansluitingen. 

Lees verder

       

Reinig filters in een handomdraai

 

De 2205T is een uniek filter ingebouwd in een kogelkraan. U bespaart hiermee ruimte, kosten en tijd. De gepatenteerde 2205T is uniek in de markt. : Lees verder

       

Compleet pakket voor vloerverwarming

 
Binnen het leveringspakket van Ubel vindt u nu ook een compleet assortiment voor vloerverwarming en vloerkoeling. In samenwerking met Henco, Radson, Rehau, Robot, Schütz en Wavin leveren wij het systeem dat u zoekt. Lees verder  


GESTRA thermodynamische condenspotten: Goedkope oplossing

 
Een prima product voor een  prijs waar niemand tegenop kan.  Dat maakt de nieuwe thermodynamische condenspotten van GESTRA uiterst aantrekkelijk. Lees verder