type hier uw zoekopdracht
header

  Maak uw selectie
 
 
   
 
 


Ubel
Hazenweg 40
7556 BM Hengelo (O)
 
Telefoon: (074) 243 53 34
E-mail: ubel@ubel.nl
 
Onze medewerkers
 
Website Technische Unie
 
Compliance
Privacy statement
Cookiebeleid
 

Wie zijn we?
Ubel is specialist in afsluiters en appendages en daarmee dé partner voor grote installateurs in de utiliteitsbouw. Ons assortiment omvat producten voor het complete distributiekanaal. Bovendien kunt u rekenen op deskundig advies voor uw specifieke situatie. Ubel’s technische kennis strekt zich uit van hydraulische balans tot legionellapreventie en van vloerverwarming tot stoom- en condensaatinstallaties. Ubel is gevestigd in Hengelo, maar onze wortels liggen in de Britse industriestad Manchester, waar Ubel begon onder de naam United Brassfounders Engineers Limited. In 1921 werden we actief op de Nederlandse markt en vanaf 1945 ligt onze focus op grote W-installaties voor de utiliteitsbouw. Sinds 2013 maken we onderdeel uit van Technische Unie en zijn we actief in heel Nederland.

Wat doen we?
Ubel richt zich op het complete distributiekanaal waaronder de toepassingsgebieden: CV & Koeling, Drinkwater en Stoom & Condensaat.

CV & Koeling
Van kogelkraan tot reduceertoestel, van thermometer tot inregelafsluiter – bij Ubel vindt u een uitgebreid assortiment afsluiters en appendages voor verwarming en gekoeld water. Bovendien leveren we alle appendages voor radiatoren. Ook voor vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres: we hebben alle benodigdheden op voorraad, leveren installatieschema’s en warmtelastberekeningen, en verzorgen de montage.

Drinkwater
Op het gebied van drinkwater levert Ubel een compleet pakket appendages van gerenommeerde merken, uiteraard met KIWA keur. Onze technische specialisten adviseren u graag bij het op tekening krijgen van een goed ontwerp. Bovendien bieden we de mogelijkheid om ontwerpen te testen met behulp van simulatiesystemen. Daarnaast onderscheiden we ons door advies op het gebied van legionellapreventie.

Stoom & Condensaat
Ook voor toepassingen op het gebied van stoom en condensaat heeft Ubel een breed assortiment appendages. U kunt uiteraard rekenen op technisch advies en ondersteuning bij de juiste wijze van inbouw en toepassing van deze appendages. Een goed advies voor stoom- en condensaatinstallaties kan de eindgebruiker een significante energiebesparing opleveren.

Waar vindt u ons?
Ubel is gevestigd in Hengelo. Adres: Hazenweg 40, 7556 BM Hengelo, Nederland

Ons verkoopteam

Juriun Vormeer
Business manager
Telefoon:
Mobiel:   
Email:     
074 8001922
06 51367047
juriun.vormeer@ubel.nl
Tabitha Limmen
Secretaresse
Telefoon:
Email: 

074 2435334
tabitha.limmen@ubel.nl

Bob van Amerom
Sales engineer


- Regio Noord/Oost Nederland
Mobiel
Email
06 18198420
bob.vanamerom@ubel.nl
Bart de Vries
Sales engineer

- Regio West Nederland
Telefoon
Email
06 53773420
bart.devries@ubel.nl
John Hoek
Sales engineer


- Regio Zuid Nederland
Mobiel:
Email:
06 12926227
john.hoek@ubel.nl
Jan van den Heuvel
Senior sales engineer


- Utiliteit
Mobiel:
Email:
06 22907911
jan.vandenheuvel@ubel.nl
Cees Opmeer
Senior sales engineer


- Industrie
Mobiel:
Email:
06 39715880
cees.opmeer@ubel.nl
Bertil van Santen
Hoofd binnendienst

- Productspecialist
Telefoon
Email
074 8001924
bertil.vansanten@ubel.nl

Louise Mulleman
Sales engineer

- Aftersales
- Projecten

Telefoon
Email
074 8001926
louise.mulleman@ubel.nl

Edwin ten Donkelaar
Sales engineer

- Productspecialist

Telefoon
Email
074 8001928
edwin.ten.donkelaar@ubel.nl

Roy Stenvers
Sales engineer

- Productspecialist

Telefoon
Email
074 8001921
roy.stenvers@ubel.nl
Berno Doornbos
Sales engineer


- Productspecialist
- Vloerverwarming
Telefoon
Email
074 8001923
berno.doornbos@ubel.nl

Stefan Lenting
Sales engineer


- Productspecialist
- Vloerverwarming
Telefoon
Email
074 8001925
stefan.lenting@ubel.nl

 

Waarom Ubel? 
De kracht van Ubel schuilt in de combinatie van een compleet pakket, specifieke kennis en persoonlijke benadering. We denken graag actief met u mee over de beste inrichting van uw project. Vaak worden we al in de ontwerpfase van een installatie betrokken voor advies, zodat we een totaaloplossing kunnen leveren. In de markt staan we bekend als een betrokken en flexibele partner, met de meest uitgebreide technische kennis. Dankzij persoonlijk advies en korte lijnen staan we dicht bij onze klanten. Uw specifieke wens is daarbij het uitgangspunt van onze dienstverlening.

Onderdeel van Technische Unie
Het complete assortiment van Ubel is verkrijgbaar via de website van Technische Unie. Hiermee profiteert u van het sterke logistieke systeem, de duidelijke facturatie en het online bestelgemak dat Technische Unie biedt én van het voordeel van ‘one-stop shopping’.

Wie zijn onze klanten?
Onder onze afnemers vindt u voornamelijk (middel)grote installatiebedrijven die actief zijn in de utiliteitsbouw: ziekenhuizen, verzorgingshuizen, hotels, kantoorpanden, overheidsgebouwen, scholen, enzovoort. Daarnaast zijn onze klanten werkzaam in woningbouw en industrie, zowel op het gebied van nieuwbouw als renovatie. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of wilt u graag persoonlijk geadviseerd worden hoe wij uw werk gemakkelijker kunnen maken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Werken bij Ubel

Voor een overzicht van actuele vacatures bij Ubel verwijzen we u naar Werken bij Technische Unie. Ubel is onderdeel van Technische Unie.